Seychelles, Ikaria

Zoek je zon, zee en strand op een mooi authentiek Grieks eiland dat nog niet door het massatoerisme is ontdekt? Kom dan naar het betoverende eilandje Ikaria. Hier vind je het mooie strand Seychelles.

seychelles strand Ikaria vakantie griekenland 003

Ikaria

Als je Ikaria zegt zeg je: geneeskrachtige bronnen, prachtige vergezichten, mooie huisjes met leien daken, wilde vegetatie, woeste bergspleten, leisteenrotsen en schitterende baaien. Het eiland ligt in het westen van de Egeïsche zee tussen Mykonos en Samos en is ongeveer 100 km lang. Op het eiland leeft men langer dan gemiddeld, heeft een wetenschappelijk onderzoek onlangs aangetoond.

  • Tip 1: Verblijf op Mykonos of Samos en maak een uitstapje naar Ikaria!

 

Het mooie strand Seychelles

Het strand ligt aan de voeten van een rotsformatie en is een plek waarvoor je moeite moet doen, maar je zal zeker voor deze moeite beloond worden. Je waant je echt in het paradijs, of op zijn minst in een tropisch oord. Zo’n heldere blauwe zee zul je niet zo vaak zien. Om hier te komen moet je een flinke wandeling maken, dus trek stevige schoenen aan. Neem eten en drinken mee, want er zijn geen voorzieningen op dit mooie strand.

  • Tip 2: Boek een accommodatie op het eiland Ikaria met laagste prijsgarantie: zoek en boek

seychelles strand Ikaria vakantie griekenland 002

Klimaat

In april wordt het hier al 20 graden, oplopend tot ruim boven de 30 graden in juli en augustus. Tot en met oktober blijft het heerlijk warm, het is dan nog 24 graden, dus ruime keus welke maand het beste bij jou past.

 

Boek met korting

Vlucht + Hotel/ Appartement Samos: combideals

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

bronnen foto’s:

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: