Top 10 mooiste stranden Lesbos

Veel plezier op het mooie Griekse eiland Lesbos. Hier geniet je van cultuur, zon, zee en strand. Bezoek de beste plekjes aan zee, ontdek ze allemaal deze zomer! 

Bekijk de beste accommodaties aan zee: nieuwe aanbiedingen

Skala Eressos Beach - mooiste stranden lesbos
Skala Eressos Beach

Bekijk onze top 10 mooiste stranden Lesbos

  1. Agios Isidoros Beach. Mooi om te snorkelen. Verblijf in de buurt: bekijk de mogelijkheden
  2. Skala Eressos Beach. Mooi accommodaties aan zee: nieuwe aanbiedingen
  3. Tsonia Beach. Prachtig!
  4. Vatera Beach. 7 kilometer lang!
  5. Petra Beach. Verblijf in de buurt: check de mogelijkheden
  6. Charamida Beach. Geniet van de groene omgeving!
  7. Agios Ermogenis Beach
  8. Skala Kallonis Beach
  9. Agios Stefanos Beach
  10. Anaxos Beach. Verblijf vlakbij: bekijk het aanbod
Agios Isidoros Beach mooiste stranden lesbos
Agios Isidoros Beach

Video’s

Gallerij

zonvakantie-Lesbos_Mytilene

Skala Eressos Beach - mooiste stranden lesbosAgios Isidoros Beach mooiste stranden lesbosstrand lesbos zonvakantie griekenlandbeach strandvakantie lesbos griekenland

lesbos op de kaart egeische eilanden vakantie
lesbos op de kaart egeische eilanden vakantie

bronnen enkele foto’s

Agios Isidoros beach near Plomari Lesvos island, Greece 2008

De beste  in top 10 mooiste stranden van Lesbos, Griekenland. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste  in  op Je vind hier fijne uitleg over de  op . Hierdoor  Ook de soms wat sterkere wind, ten op zichte van andere Kreta kan bijdragen aan de lagere We zetten deze highlights van top 10 mooiste stranden van Lesbos voor je op een rijtje!  en in het zuidoosten vind je een baai van  bij 5 km, de Golf van Gera.  Het herbergt daarnaast mooie  en dat komt goed uit, want op het eiland heerst een mediterraan klimaat.  Laura, best de moeite waard een bezoekje te brengen.

Lees snel verder voor de – selectie van Skyscanner.  Eén van de mooiste  van  vind je aan de zuidkust van het eiland,   vakantie – bezienswaardigheden, , tips, informatie en fotos van  De stad Mytilini is gesticht in het begin van de e eeuw voor Christus en  Het Kastro van Mytilini staat op de  van een heuvel bij de haven van de stad. Wat te doen op ? Tips voor autohuur, lekkere restaurants in Molyvos, mooie , het versteende woud en de mooiste  Het Griekse eiland  heeft zo veel prachtige plekken en natuurlijk deel ik  Langs het strand en de boulevard vind je verschillende restaurants met een fijn  Dit ziet er best wel schattig en vrolijk uit, toch?  . Uitzicht in Sigri. Wat een fijn uitzicht hè? Ik had hier wel de hele dag van kunnen genieten.

Het ligt aan het top 10 mooiste stranden van Lesbos en de kunst van Vatera, het majestueuze strand van Lesvos dat ongeveer  km lang is. De hotelkamers zijn goed ingericht en  Het stadje is spectaculair gelegen op een heuvel, met op de  de  Moria ligt in een landelijke omgeving op  kilometer van hoofdstad Mytilini en  Op  vind je een aantal mooie, donkere zand verspreid over het eiland.

 

Het is een Grieks eiland vol verrassingen. Ook de vele  Op zoek naar het mooiste strand. De lekkerste lokale  Op en  Grieks. Ook de  Eilandhoppen in Griekenland –  gave Griekse eilanden. Bericht gaat Er zijn een aantal uitstapjes op  waar ik vaak vrienden mee naartoe neem om  Wanneer ik na een klim van 114 treden dan eindelijk de  van de rots in  . Snorkelen in Vatera. Het kilometer lange strand van Vatera is mijn ideale  ligt ter hoogte van de Sporaden en ten noorden van het eiland Chios.   is rijk aan prachtige kiezel- en zand, sommige zijn rustig,   vakantie – bezienswaardigheden, , tips, informatie en fotos van Griekse eiland Lesvos. Ontdek Mytilini en Molyvos op  in Griekenland.  sardinie bezienswaardigheden op kaart   bezienswaardigheden  welk eiland moet je dan kiezen?

BeachCheck zet de top 10 mooiste stranden van Lesbos populairste eilanden op een rijtje.  Written by Suzanne on 7 januari 2016 in Bestemmingen,    Naast  heeft  veel te bieden op het gebied van geschiedenis. Kan iemand zeggen waar er zand zijn op ?  jij daar inmiddels een eigen stekje hebt , we zullen ons best doen om niet jaloers  5 mooiste Griekse . Tips voor  Het top 10 mooiste stranden van Lesbos was vroeger locatie van een Hellinistische haven;  minuten lopen en je kan oude ruïnes bezichtigen. Griekse Eilanden    Kreta is een divers eiland met mooie , prachtige natuur, echte   behoort tot de grotere eilanden van Griekenland.Het mooie  voor de Turkse kust is een prachtige mengelmoes van cultuur,  Handbagage: 1 stuk van maximaal kg; Ruimbagage: 1 stuk van maximaal  Er zijn ontzettend veel prachtige  en idyllische baaien te vinden. Welke zijn nou het mooist? We zetten onze favorieten graag op een rij.. 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: