School vakanties

In Nederland kennen we vijf officiële schoolvakanties:

  • Voorjaars/ krokusvakantie (februari/ maart)
  • Mei (mei)
  • Zomer (juli/ augustus)
  • Herfst (oktober)
  • Kerst (december/ januari)

Sommige van deze vakanties vallen in heel Nederland in dezelfde periode, maar de kerst- en zomervakantie bijvoorbeeld, vallen in noord, midden en zuid in een andere periode. Bekijk hier de actuele data voor dit jaar. Deze vakantiespreiding is ingesteld om de drukte op de wegen richting populaire reisbestemmingen te voorkomen.

De beste periodes om naar Griekenland te reizen zijn:

In die perioden is de temperatuur het lekkerst, met heel veel zonuren en dus perfect voor een ontspannen reis naar Griekenland. Tip: neem een reisgids mee, bekijk hier de nieuwste versies. We wensen je alvast heel veel reisplezier!

 tui vakanties griekenland last minutes

TIP: Neem een reisgids mee! 

reisgids informatie griekenland

bekijk de aanbieding

logo reisnaargriekenland.nl

 

Foto door Pixabay op Pexels.com
boot zeilen griekenland
Foto door Oliver Sju00f6stru00f6m op Pexels.com

Bronnen text:

 

 

 

 

 

 

 

Om de  te spreiden is Nederland verdeeld in 3 regio’s. De overheid bepaalt wanneer het zomer, kerst en mei is in die  schoolvakanties reis boeken Griekenland  2015. Overzicht  basisonderwijs en voortgezet onderwijs  2015 voor de regio’s Noord, Midden en Zuid   wanneer is het ook alweer? Op .nl vind je voor een groot aantal landen de  van verschillende jaren. Naast de   Nederland 2014, 2015, 2016. Het overzicht van alle in Nederland in 2014 en verder. Inclusief regionale spreiding! Bekijk ook -Europa geeft een overzicht van de  in Europa: in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en meer.  

Een compleet overzicht van alle  in 2015 voor de regio’s noord midden en zuid. Alle  van 2015 in een oogopslag duidelijk! schoolvakanties reis boeken Griekenland  2014-2015: een overzicht van de per regio. Zoekresultaten Tijdens de  naar Center Parcs! Hoe eerder u boekt hoe hoger uw korting,  Overzicht  Nederland. Schooljaren 2014 t/m 2016. In verband met de spreiding is Nederland ingedeeld in 3 regio’s, te weten Noord  Op .nl kunt u alle ’s binnen Europa van het lopende schooljaar bekijken. Omdat de data van de  ieder jaar weer  Bekijk hieronder de data voor de  in 2014.

Voor de herfst en de voorjaars betreft het adviesdata. Scholen mogen hier dus van  schoolvakanties reis boeken Griekenland Een  is een aaneengesloten periode waarin er op scholen geen lessen zijn. België[bewerken]. België kent vijf :. Overzicht van de data van  van alle jaren.  

Wanneer vallen de  in Nederland tot en met 2019? Bekijk de data voor regio noord, midden en zuid. schoolvakanties reis boeken Griekenland 24 jul. 2014 – Bekijk wanneer uw kind  heeft. Bekijk het overzicht van de voor de scholen in Den Haag. Elke    2015: Bekijk hier de  in Nederland van de regio’s Noord, Midden en Zuid voor 2015.  Scholen hebben de mogelijkheid om iets af te wijken van de landelijk bepaalde kreta. Voor de exacte data kunt u het beste contact opnemen met de .. Zoekresultaten schoolvakanties reis boeken Griekenland Hieronder staan de data van de  in de regio Drechtsteden. De Regionale werkgroep  stelt de ze data voor. In deze werkgroep  2014-2015. Hierbij treft u het door de Zoetermeerse scholen vastgestelde rooster voor het  schooljaar  014-2015 aan. Met nadruk zij  ​Zomer 2014, ​maandag, ​07-07-2014 t/m vrijdag 22-08-2014. ​Herfst, ​maandag, 13-10-201 4 t/m vrijdag 17-10-2014​. ​Kerst, ​  in 2015: overzicht van alle  in 2015. Kijk op welke data de kerst, voorjaars, mei, zomer en   2015. Een overzicht van alle  in Nederland in 2015, tips, aanbiedingen en nieuws vind je. 

herfst. 20 – 24 oktober. kerst. 22 december – 2 januari. voorjaars. 23 – 27 februari. Goede Vrijdag. 3 april. Tweede Paasdag. 6 april. schoolvakanties reis boeken Griekenland Het overzicht van de . Dit rooster is conform het advies van de gemeentelijke commissie spreiding. Op deze pagina kan jij alle  in Nederland voor 2015 bekijken. Hieronder staan de  vermeldt voor noord, midden en zuid  : alle  per regio op een rij! Bekijk het overzicht voor alle in 2014, 2015 en 2016. schoolvakanties reis boeken Griekenland www.rijksoverheid.nl/onderwerpen//vraag-en-antwoord/wanneer-zijn-de-schoolvakanties.html . Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en.    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: