Tip: Myrtos Beach

Yes..de vakantie is weer in zicht! Moet je nog beslissen waar je dit jaar wilt genieten van zon, zee en strand? Neem dan eens een kijkje bij deze bestemming: Myrtos op het Griekse eiland Kefalonia. Het is hier echt super mooi!

Tip: bekijk de video van het eiland

Myrtos_Beach,_Kefalonia. zonvakantie boeken

Intro

Kefalonia (video) is een fantastisch eiland om je zonvakantie door te brengen, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn hier aanwezig: mooie stranden, goed klimaat, leuke dorpjes, mooie natuur, goed eten en veel geschiedenis.

Bekijk de meest populaire accommodaties, bekijk de aanbiedingen

 

Myrtos Beach

Eén van de allermooiste stranden van het eiland en van Griekenland is Myrtos beach. Dit strand vind je op 30 km van de hoofdstad Argostoli en is prima te bereiken met auto of scooter. Het is in totaal 1 km. lang en op het breedste gedeelte 100 meter breed. Op het eerste gezicht lijkt het een wit zandstrand, maar op het strand zie je dat het bestaat uit kleine witte kiezelstenen.

Je kunt hier zonnebedden en parasols huren, er zijn genoeg parkeerplaatsen en taveernes voor een hapje en een drankje. Er zijn douches, kleedhokjes en strandwachten. Je kunt ook je eigen parasol en bedje meenemen en een rustiger plekje uitzoeken. Het strand staat al jaren in de top 5 van de mooiste stranden van Griekenland en heeft het kwaliteitsstempel “Blauwe Vlag”.

Bekijk de meest populaire accommodaties in de buurt, bekijk de nieuwste aanbiedingen

myrtos-beach-kefalonia vakantie griekenland 1 mooie stranden 1

Klimaatinfo

In mei is de gemiddelde temperatuur al 23 graden, hoogzomer loopt het op tot boven de 30 graden en tot en met oktober kun je hier nog heerlijk genieten, het is dan nog 22 graden.

Actuele weersverwachting Kefalonia? Bekijk het weerbericht

 

Boek met korting

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: