Informatie en tips

Voor het boeken van een vakantie of het zoeken naar last minute aanbiedingen, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben veel bestemmingen in Griekenland in ons programma, waaronder het betoverende eiland Samos.

cropped-cropped-samos-kristalhelder-water-ideaal-om-te-snorkelen-tijdens-je-zonvakantie-in-griekenland.jpg

Informatie en tips

Samos, gelegen in het noorden van de Egeïsche zee, vlak bij de Turkse kost is beroemd om zijn wijnen, zoals de bijvoorbeeld de witte muskaatwijn. Het is het geboorte eiland van beroemde filosofen en wiskundigen zoals Epicuro, Aristarco en Pitagoras. Het is een schitterend eiland met een rijke vegetatie, veel variatie in het landschap, mooie baaien, schitterende stranden en veel culturele rijkdommen.

  • De kaart, excursiemogelijkheden en meer info: lees verder

Aanraders zijn onder andere een bezoek aan Vathi, de hoofdstad van het eiland. Deze plaats en de andere grotere plaatsen hebben een gezellig en levendig uitgaansleven met veel restaurantjes. Bezoek ook Kokari, een oud ex-vissersdorpje met typische witte huisjes. In Pythagorion en Ireo vindt u veel archeologische rijkdommen.

En niet te vergeten de vele mooie baaien en schitterende stranden die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld surfen, stranden die het waard zijn te bezoeken zijn Tsamadou, Lemonakia en Kokari (top 10 stranden).

Samos-MikroSeitani-strand=zonvakantie

Het weer

Wat het klimaat betreft kunt u al vroeg in het jaar genieten van zon, zee en strand, in april is het al 20 °C, terwijl het kwik in de warmste maanden gemiddeld 31 °C stijgt. Lekker warm, maar niet verstikkend heet. Actuele temperatuur

 

Boek met korting

U hoeft niet verder te zoeken want Samos biedt alles wat u zoekt, cultuur, natuur, zon, zee, strand! Kies een voordelige reis:

 

Tip:

Neem een nieuwe reisgids mee:

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: