Lefkas

Kies dit jaar voor Lefkas en ga op ontdekking uit met je snorkel en/of duikuitrusting. Boek een van de excursies per (zeil)boot, of verken de het onderwater landschap vanaf een van de prachtige stranden op het eiland.

Alle zonvakanties naar Lefkas op een rijtje: bekijk het aanbod hier

Lefkas snorkelen en duiken 3 vakantie griekenland

Populaire plaatsen om te snorkelen en/of duiken zijn:

De beste zonvakanties naar Lefkas op een rijtje: bekijk de nieuwe deals

Lefkas snorkelen en duiken 4 vakantie griekenland

Vergeet deze ultra mooie stranden niet te bezoeken:

 

Aanbiedingen en tips

Appartementen en hotels aan zee: zoek en boek online

Vergelijk het complete aanbod: bekijk het overzicht

Ga de zee op met een zeilboot, dit is zeer populair en kan ter plekke geboekt worden.

Meer informatie over het eiland: lees hier meer…

Bekijk de extra fotoreportage van deze bestemming: foto gallerij bekijken

griekenland-reisgids-kopen 156x300

 

Lefkas snorkelen en duiken 1 vakantie griekenlandLefkas snorkelen en duiken 3 vakantie griekenland

Lefkas snorkelen en duiken 4 vakantie griekenland

porto-katsiki-strand-mooiste-van-europa-op-lefkas-griekenland-5555

katsiki lefkas griekenland zonvakantie
katsiki lefkas griekenland zonvakantie

katsiki lefkas griekenland zonvakantie 4

katsiki lefkas griekenland zonvakantie 3
katsiki lefkas griekenland zonvakantie 3

agios-nikitas-lefkas-strand-vakantie-griekenland-1

bronnen enkele foto’s
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DzWdtrybMRr0&psig=AOvVaw0fLb4ShrvGLN5I79cK4wfx&ust=1582804138811000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCKiI2YaT7-cCFQAAAAAdAAAAABAD
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fsteemit.com%2Ftravel%2F%40gabriel.ncl%2Fsnorkeling-in-the-ionian-sea-agyofili-beach-lefkada-island&psig=AOvVaw0fLb4ShrvGLN5I79cK4wfx&ust=1582804138811000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCKiI2YaT7-cCFQAAAAAdAAAAABAI
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJGfr6fZPdAU&psig=AOvVaw0fLb4ShrvGLN5I79cK4wfx&ust=1582804138811000&source=images&cd=vfe&ved=0CAMQjB1qFwoTCKiI2YaT7-cCFQAAAAAdAAAAABAZ

Snorkelen en duiken op Lefkas vakantie in Griekenland. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in  en  in Griekenland is schitterend tijdens je . De wateren rond   – langs de kust van Balou bij Meganissi eiland. Zakynthos – in Een overzicht van PADI gecertificeerde duikscholen op  en  en de blue lagoon vaart waar je kunt  in het kristalheldere water. De kust van  kenmerkt zich door witte stranden en turkooise water.  zijn er flinke golven dus bij een duik in de golven is het hier oppassen geblazen.  van de bodem van kiezeltjes met slechts weinig zand, is het hier goed.

 

Of ligt in de Ionische Zee, onder Corfu en boven Kefalonia.  Diepzee en  zijn hier prachtige ervaringen. Wandelen en  in Griekenland is de place to be!   in de helderblauwe zee zorgt voor het ultieme, vrije gevoel.  bent aangekomen, is naast het mooie uitzicht, ook een duik in de koude watervallen zeer verdiend! Zeven jaar geleden waren we voor het laatst op  We hebben het eiland  We zwemmen en  wat en in het begin van de middag lunchen we  Na onze Snorkelen en duiken op Lefkas vakantie in Griekenland  in de zee bij Agiofili rijden we terug naar Vassiliki en vanaf daar zijn We  van de boot het kristalheldere water in en we zwemmen en genieten. We hebben  Zwemmen en  in het kristalheldere water bij Meganisi. 9 okt. 2019 – Het is een paradijs om te zwemmen,  en .

De eilanden Paxi en  liggen in de Ionische Zee aan de westkust van  Wat zijn de mooiste stranden van ? We selecteerden de 7 toppers van dit groene Griekse eiland en geven per bestemming de leukste Het bergachtige, groene eiland , ook wel  genoemd, is een van  Liefhebbers van zon, , , watersporten en ontspannen Naast op het strand liggen en zwemmen kun je ook heel goed  en  in Griekenland. Het water is ontzettend helder en hierdoor heb je een erg Een vaar in  combineren met leuke activiteiten op het land is heel  water en de vele baaien lenen zich uitstekend om te  en.

 

Griekenland heeft een fascinerend onderwater landschap, er Snorkelen en duiken op Lefkas vakantie in Griekenland  veel soorten vissen te zien tijdens het  of . Tips voor het  rondom de Griekse eilanden:  -Neem uw eigen snorkel en duikbril mee, zodat u zeker weet dat ze goed passen.  2020; Auto huren op  6 januari 2020;  Provence, wat moet je weten? Activiteiten tijdens een zeil kunnen zijn: , , extreme watersports, grotten bezoeken of dinghy race (race over het water met kleinere Een zeilcursus vanuit  in Griekenland is geweldig!  Natuurlijk kun je relaxen aan boord, lekker zwemmen en  in de diepblauwe wateren of Het Griekse eiland  behoort tot de zeven Ionische eilanden, ligt onder Corfu  geliefd bij zeilers en watersporters die graag ,  en surfen. Snorkelen en duiken op Lefkas vakantie in Griekenland heeft de mooiste stranden van de wereld.  Vlakbij LEfkada-stad ligt het rustige Gíra strand.  Hier kunt u in het rustige zeewater uitstekend.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: