Informatie en tips

Het is weer tijd om de zomervakantie te boeken en daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod van vakantiebestemmingen, waar u zeker iets van uw gading vindt.

Wilt u dit jaar eens naar Griekenland, een last minute of een leuke aanbieding voor een gezinsvakantie? Wij bieden u heerlijke vakanties naar Kos aan, de ideale bestemming die alles heeft wat u wenst in een vakantie.

cropped-cropped-boot-excursie-kos-snorkelen-zonvakantie.jpg

Informatie en tips

Kos, ook wel genaamd het fietseiland, is betoverend door zijn schoonheid. Het is ook het eiland van Hippocrates, de grondlegger van de geneeskunde. Schitterende kusten, mooie stranden en een variatie in kleur. Grove witte rotsen, azuurblauw water, gouden stranden en groene valleien vol met pijnbomen. In één woord betoverend! Kleur, vreugde, zon, geschiedenis, gastronomie, zijn een paar woorden die Kos samenvatten.

Meer informatie over excursies

De stranden aan de noordkust van het eiland zijn favoriet bij de surfers en duikers. Die in het zuiden iets meer voor de families, omdat de zee hier kalmer is. Er zijn veel mogelijkheden voor water- en andere sporten en een ruim aanbod van culturele uitstapjes. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Johannietersburcht in Kos-stad met een wandeling binnen de muren met mooi uitzicht op de omgeving is een onvergetelijke ervaring.

Of bezoek het gouverneurspaleis, de Mandrakihaven of sta eens heel vroeg op en geniet van een spectaculaire zonsopgang. Over het gehele eiland vindt u plaatsen met archeologische rijkdommen.

Bekijk de video

cropped-cropped-activities002.jpg

Weer

Het klimaat van Kos is koel en nat in de winter en warm en droog in de zomermaanden. In april is het gemiddeld 20°C en in juli/augustus rond de 32°C. Actueel weerbericht.

 

Boek met korting

Kos staat garant voor een complete vakantie! Kies een voordelige reis:

 

Tip:

Neem een nieuwe reisgids mee:

 

Gallery

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: