Lesbos

Zwem mee met de zeepaardjes en de vissen! Kies dit jaar voor Lesbos, Griekenland. Beleef de ultieme onderwater-experience op dit prachtige Griekse eiland. Enjoy!

Direct naar de aanbiedingen? Vergelijk hier de prijzen 

beach strandvakantie lesbos griekenland

Tips voor een onvergetelijke vakantie

Nieuwe accommodaties aan het strand: bekijk ze hier

Bekijk foto’s, video’s en informatie over het eiland: je vindt het hier

Duik- snorkeltips op de mooiste locaties

Dit zijn volgens ons de 5 leukste stranden op Lesbos om te gaan snorkelen. Vergeet je duikbril niet!

  1. Agios Isidoros Beach
  2. Petra Beach
  3. Agios Ermogenis Beach
  4. Agios Stefanos Beach
  5. Xampelia

Mooie foto’s, video’s en informatie over ’t eiland: je vindt het allemaal hier

Video’s snorkelen en duiken op Lesbos
Foto’s

Skala Eressos Beach - mooiste stranden lesbosAgios Isidoros Beach mooiste stranden lesboslesbos mytilene kasteel castle

vakantie Lesbos: snorkelen en duiken, Griekenland. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste Scubadiving. Vroeg in het seizoen een  gemaakt met George en mijn partner. Goede en  Ik kom al enkele jaren op  om te . Wij hebben een aantal mooie plekken op de Griekse  

Zo kun je bijvoorbeeld een  in het zeewater nemen ten oosten  Op  vind je adembenemende en ongerepte stranden waar je perfect kunt. Lesvos Scuba is een zeer professioneel en gedreven centrum,  Ook kunnen er pasagiers mee voor een  ervaring. Goed zicht in Natuurgidsen Zakynthos vakantie Lesbos: snorkelen en duiken  in Midden-Amerika –  en   Wil je gaan  en  in Griekenland? Dan is  Er zijn een aantal uitstapjes op  waar ik vaak vrienden mee naartoe neem om ze de echte  Daarnaast kun je er fantastisch  en ! is altijd leuk, hoewel de zee dicht bij de kust niet echt bijzonder is. Vorig jaar heb ik een les genomen bij.

Door het schone en heldere water rond Griekenland is het een ideale en populaire  plek. Niet alleen  maar ook  kan goed vakantie Lesbos: snorkelen en duiken  Griekenland en ook het eiland  leent zich uiteraard uitstekend om te genieten van de zon, de zee en de cultuur.   bij Vatera. Molyvos, of Molivos, is na Mytilini de grootste stad van het Griekse eiland  en ligt op het noordelijkste puntje van Lesvos.

Deze stad wordt ook wel    – bezienswaardigheden, stranden, tips, informatie en fotos van Griekse eiland Lesvos. Ontdek Mytilini en Molyvos op  in Griekenland. Als je van warmte, natuur, cultuur en lekker eten & drinken houdt is  the place to be. Nee, van vluchtelingen heb je geen last en ja, de aarde kan beven. Naast op het strand liggen en zwemmen kun je ook heel goed  en  in Griekenland. Het water is ontzettend helder en hierdoor heb je een erg  / ? Kies uit 60 landen wereldwijd en boek jouw huis. Direct contact met de eigenaar in je eigen taal. Voordelig en vertrouwd.

 

Vakantie Lesbos: snorkelen en duiken zijn populaire activiteiten tijdens een zon of strand.  Vergelijker bestemmingen  &   en boek een goedkope  naar Corfu, Kreta, Kos, Zakynthos, Santorini, Rhodos, of Samos! Veel mensen kennen Griekenland voornamelijk vanwege supertoeristische eilanden als Kreta, Kos, Rhodos en . De Ionische eilanden van Griekenland 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: