Paleochori, Milos

Zon, zee, strand, lekker eten, mooie natuur, geschiedenis en sporten. Dit zijn de ingrediënten van je vakantie naar het mooie strand Paleochori op het Griekse eiland Milos, het eiland van de kleuren.

Tip! Bekijk meer stranden op Milos: lees hier verder

Milos - Paleochori Beach (2) super mooi strand

Het eiland

Milos (meer foto’s) is een veelzijdig eiland, met rotsen, grotten, baaien, catacomben en de mooiste stranden om er wat te noemen. Plaka is de hoofdstad van het eiland en is gebouwd op een heuvel bij de zee. In de avond uren is het hier gezellig en kan je lang genieten van het uitzicht op zee op een van de vele terrasjes.

Aanrader! Bekijk villa’s, hotels en andere accommodaties met laagste prijsgarantie: actueel aanbod

Milos - Paleochori Brach III

Het mooie strand

Een van de mooiste stranden van het eiland is Paleochori. Een lang strand met grof zand, helderblauwe zee, vulkanische rotsen en beroemd door de thermische bronnen, die ervoor zorgen dat het water algauw een aangename temperatuur heeft. Het zeewater is zo helder dat het een zwembad lijkt. Je kunt hier verschillende watersporten beoefenen, naakt zonnen is toegestaan, je kunt parasols en ligbedden huren en er zijn strandbars en taveernes.

Leuk! Doe meerdere eilanden aan tijdens een rondreis incl. Milos: bekijk de opties

Milos - Paleochori Beach

Het weer

Milos is al prima te bezoeken in de lente, in mei is de temperatuur al rond de 22 graden, in juli/augustus rond de 27 graden en tot en met oktober is het hier goed vertoeven, het is dan nog 23 graden.

 

Boek met korting

Vlucht + Hotel/ Appartement: combideals

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

 

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: