Navagio Beach

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Denk je aan zon, zee, strand, lekker eten en mooie dorpjes, dan is je bestemming het Griekse eiland Zakynthos. En dan moet je zeker een bezoek brengen aan het meest bijzondere strand van het eiland en misschien zelfs wel van alle Griekse eilanden: Navagio.

Tip 1: vergelijk vliegticket prijzen naar deze bestemming: bekijk de prijzen

Tip 2: bekijk de meest populaire accommodaties van het eiland: actueel aanbod

shipwreck-beach-zakynthos-zonvakantie

Informatie:

Zakynthos, ook wel Zante genoemd is een eiland in het zuiden van de Ionische Zee en hoort bij de Ionische eilandengroep. Navagio beach, of shipwreck beach, is de grootste trekpleister van het eiland Zante. Kenmerkend is het aangespoelde, oude scheepswrak. Het schip strandde hier bij slecht weer en was gevuld met smokkelwaar zoals sigaretten. Van bovenaf, als je over de rand van de rotsen kijkt, is de aanblik erg mooi en je ziet dit strand dan ook vaak terug op ansichtkaarten en kalenders.

Het zeewater kan hier overigens best fris zijn en de zeebodem loopt vrij snel af. Het strand ligt in een baai met hoge rotsen op 37 kilometer van Zakynthos stad. Je kunt Navagio alleen bereiken per boot. Je kunt georganiseerde dagexcursies boeken vanuit Laganas en Zakynthos stad. Op het strand zijn geen voorzieningen, dus neem eten en drinken mee.

Tip 3: bekijk de leukste dorpjes van Zakynthos, incl. vlucht + accommodatie: nieuw aanbod

Navagio-Beach-Zakynthos-strandvakantie

Video:

Bekijk de video van het eiland: start de film

 

Het weer:

Door de vele regenval in de wintermaanden is het eiland zeer groen, de zomers daarentegen zijn droog en heet, de temperatuur kan zelfs oplopen tot boven °C, maar door de droogte is dit niet verstikkend. Je kunt hier van het vroege voorjaar tot in het najaar heerlijk vakantie vieren.

Actuele temperatuur

 

Boek met korting

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: