Belegrina (Golden Beach)

Als je op vakantie bent op Kreta, moet je echt een dag besteden om het mooie eilandje Chrissi, met zijn bekende strand “Golden Beach/Belegrina” te bezoeken. Je waant je in het paradijs door de kristalheldere zee en de witte stranden.

Tip: bekijk de meest populaire accommodaties op het eiland: nieuw aanbod

Chrissi Island vlakbij Stalis - Strandvakantie

Chrissi is een onbewoond eiland, ongeveer 15 km ten zuiden van de stad Ierapetra in de Libische Zee. Dit eilandje wordt gekenmerkt door witte stranden met kleine roze schelpjes en ceders, bomen die horizontaal groeien zonder bast. Behalve het unieke bos kun je ook het oude kapelletje van St. Nicholaos bewonderen. Dichtbij de vuurtoren, in het westelijke deel van Chrissi (foto’s), vind je overblijfselen van een stadje uit de Minoische tijd.

Dit eiland is bereikbaar met een boot vanuit Ierapetra of met een dagtour vanuit de bekendste badplaatsen op Kreta. Je merkt dat je je op dit eiland niet hoeft te vervelen. Naast het ultieme relaxen en genieten van zon en zee, is er ook genoeg te zien!

In de kristalheldere zee kun je prima snorkelen en duiken. Er zijn diverse koraalriffen, die natuurlijk schitterend zijn om te zien. Je vind hier ligbedjes en parasol verhuur en diverse bars waar je kunt eten en drinken.

Tip: bekijk de meest populaire accommodaties op het eiland: nieuw aanbod

Chrissi Island - tour vanuit Stalis Kreta zonvakantie

Video’s Kreta

Bekijk de video’s: kijk snel verder op onze site

 

Klimaat

Het klimaat is heerlijk in het voorjaar, in maart kan het al rond de 22 graden zijn, terwijl het in de maanden juli en augustus wel 33 graden kan worden. Bekijk de actuele weersverwchting

 

Boek met korting

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: