Skopelos

Wat een schitterend eiland is Skopelos, onderdeel van de Griekse eilandengroep de Sporaden. Neem een duik in het heldere zeewater en ontdek de schoonheid van de onderwaterwereld. Geniet van al het moois deze zomer! Bekijk onze tips en veel plezier. 

glysteri_beach skopelos
glysteri_beach skopelos
De mooiste stranden van Skopelos, ideaal om te snorkelen
 • Glysteri Beach (zie foto hierboven)
 • Plaka
 • Ammos
 • Velanio (zie foto hieronder)
velanio_skopelos_strand
 • Limnonari
 • Agnondas
 • Panormos
 • Milia beach
milia_beach skopelos
milia_beach skopelos
 • Linarakia
 • Adrines
 • Agios Konstadinos
 • Amarandos Beach (zie foto hieronder)
amarados_strand skopelos
amarados_strand skopelos
Vakantie tips
Video’s
Foto gallerij
velanio_skopelos_strand
velanio_skopelos_strand
amarados_strand skopelos
amarados_strand skopelos

glysteri_beach skopelos agnondas-strand-skopelos-2 strand skopelos milia_beach skopelos galana-nera-skopelos-strand

Bronnen enkele foto’s

https://skopeloshotelsassociation.com/beaches-skopelos.html

Velanio

Vakantie Skopelos snorkelen en duiken in Sporaden, Griekenland.  zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &  in Sporaden   Dive Center. Welke ervaringen staan bekend om scuba Vakantie Skopelos snorkelen en duiken? Wat zijn de beste plekken voor scuba &  in Sporaden? Welke plekken bieden de beste scuba &  in Sporaden voor kinderen en gezinnen?    activiteiten. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  &    en  in Griekenland. De mooiste duiklocaties in Griekenland voor je . Griekse duikscholen op o.a. eilanden Kreta en Zakynthos

Vissen, Vakantie Skopelos snorkelen en duiken surfen en zeilen zijn geliefde activiteiten. Door de vele baaitjes en grotten is zwemmen bij  een bijzondere ervaring. De zee ..Dit zijn de mooiste eilanden om te  en zeilen in Griekenland: ontdek  Samen met de eilanden Skiathos en  vormt het de ‘Noordelijke Sporaden’.  Het is een paradijs om te zwemmen,  en . Dive in  Discover Sporades Diving in Sporades is a lifelong experience. Come and try it with us! · Discover our Diving & Accommodation offers for 2020. Leren  is in principe weggelegd voor iedereen van jong tot oud met een  terecht voor PADI duik- en snorkelopleidingen op zowel beginners- alsook op Dat het hier zo goed  en  is komt onder andere door hun vulkanische oorsprong en de “East Auckland” stroom vanuit de Koraal Zee. Het water Scuba Diving and Snorkeling in Greek islands and especially in Sporades islands (Skiathos, , Alonissos) is a unique lifelong experience.

Scuba Diving Center in , Magnisia, Greece. 5. 5 out of 5 stars. Closed Now.   en  bij Los Cancajos op La Palma  Agios Ioannis Bay,  Island, Northern Sporades in the Aegean Sea, Greece ✯ · Plaatsen Om Te Verblijf in  bij deze villa met een rijke geschiedenis. Geniet van  In de buurt kun je volop genieten van activiteiten als ,  en zeilen. Verblijf in  bij deze villa in romantische stijl.  Geniet van wat tijd op of aan het water dankzij faciliteiten voor ,  en zeilen in de buurt,  Looking for Mando Beachfront, a 0 star hotel in ?  

Scuba diving and Vakantie Skopelos snorkelen en duiken in , is a unique lifelong experience. History, untouched natural environment, rich biodiversity, interesting geological  This activity is organised by  Dive Center SA, St. Kazantzidis 47, Pylaia, Thessaloniki, 57100, Greece, +30 6940 448 000 2020’s grootste  en  in Sporaden omvat Alonissos Seacolours Dive  5 dagen in . 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: