Surfen en suppen op Lefkas

Watersporten op Lefkas is zeer populair. Het strand van Vasiliki staat zelfs in de top 10 van allerbeste stranden van de wereld om te windsurfen! 

Tip! De leukste accommodaties aan zee: check hier de aanbiedingen

surfen griekenland 9

De twee beste surfspots van Lefkas zijn:
  • Vasiliki beach (in surf top 10 wereldwijd!)
  • Het strand van Agios Ioannis

vasiliki-lefkada-2 top 10 mooiste stranden lefkas

De mooiste locaties voor een surf-vakantie op Lefkas zijn:

Nidri: bekijk het actuele reisaanbod

Agios Nikitas: vergelijk de leukste huisjes, hotels en appartementen

Nikiana: vind hier jouw vakantie-aanbieding

Tip! Nieuw aanbod van accommodaties aan het strand:

Check hier het overzicht

surfen griekenland1

Superleuk! Bekijk de tien allermooiste stranden van Lefkas

Een dagje lekker zonnen en zwemmen op het strand, heerlijk Bekijk ze allemaal, van Vasiliki beach en Agios Ioannis, tot Egremni beach en het strand van Porto Katsiki. Da’s echt ultiem genieten van vakantie in Griekenland!

Top 10 mooiste stranden van Lefkas

Reisgids mee! 

Maak onderstaand je keuze en ga goed voorbereid op vakantie.

surfen griekenland 11surfen griekenland 7surfen griekenland 5surfen griekenland 9surfen griekenland 4surfen griekenland 13surfen griekenland 10surfen griekenland 22surfen griekenland 21surfen griekenland 20surfen griekenland 18porto katsiki lefkasporto katsiki lefkas mooi strandporto katsiki lefkas mooi strandagios-nikitas-lefkas-strandagios-nikitas-lefkas-strandagios-nikitas-lefkas-strand

Lefkas: lekker surfen op vakantie in Griekenland is een paradijs voor windsurfers. Het strand van Vasiliki wordt gerekend tot de tien beste stranden van de wereld om te wind.  is uitstekend geschikt voor een windsurf. De beste plekken en badplaatsen op het eiland om te wind zijn Agios Ioannis beach en Vasiliki. Het strand is erg klein in vergelijking met andere stranden van Lefkas: lekker surfen op vakantie in Griekenland , ik bedoel het westen zijn. Maar het is het beste voor wind en de trainer is erg leuk. surfspullen huren in Vassiliki () … Berichten: 1374: Lid geworden op: wo nov 13, 2002 9:59 pm: Surf spul: Naish Starship …  is nog lekker ongerept en Grieks, en nog niet zo platgelopen door toerisme. De ideale mix voor een fijne surf in Griekse sfeer! , sunset … In juli en augustus een mooi gezicht als tientallen surfers over de golven  bij Vasiliki. De boulevard heeft talloze restaurantjes met terrasjes onder hoge  view photo gallery. Privacy Policy | ©2020 Windsurf Vassiliki Club.

De beste , wind & kite in Lefkada, . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste We hebben helaas geen beschikbaarheid voor surf voor beginners in Vasiliki- , bekijk ook onze andere surf voor beginners in Europa. Om goed te kunnen  hoef je echt niet helemaal naar Hawaii of Byron Bay! …  is één van de groenste eilanden van  en onderdeel van … Lefkas: lekker surfen op vakantie in Griekenland  is zeer geschikt voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een strand of actieve , zoals wandelen, fietsen, (kite) en zeilen. Ontdek o.a. Porto Katsiki en Egremni op het Griekse eiland Lefkada tijdens je . … In de baai kun je watersporten en wind. Gelegen in de baai van Vassiliki op het eiland  kent Wildwind een … is voor beginners die hun eerste ervaring met zeilen of wind komen opdoen. Lefkas: lekker surfen op vakantie in Griekenland Spring naar  —  in de Middellandse Zee, is dat nu zo’n goed idee? Met behulp … Kite kun je bijvoorbeeld op  doen.

One of the most popular activities in Lefkada is surfingLefkada has two very popular beaches where most surfers prefer, Vasiliki beach and Agios Ioannis. Het Griekse eiland  dankt zijn naam aan de witte stranden en de witte rotsen bij Kaap . Het is ook een van de groenste eilanden van.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: