Karpathos

Yes! Ga jij dit jaar naar het prachtige Karpathos? Je kunt hier genieten van schitterende stranden en snorkelen en duiken is hier ideaal.

Bekijk direct de beste aanbiedingen

karpathos duiken snorkelen

Tips: 

Kies voor een gecertificeerde aanbieder van excursies, zoals:

  • Scuba Diving Experience
  • Karpathos Diving Centre
  • Karpathos Diving School.

Als je ervan houdt kies dan een trip waarbij je ook scheepswrakken kunt bekijken. Door het heldere en warme water is dit goed zichtbaar en echt schitterend.

Bezoek Kyra Panagia beach, super mooi! Meer info

Aanbiedingen

Karpathos vakanties algemeen: vergelijk alle deals

Karpathos accommodaties aan de kust: nieuw aanbod

Reisgids mee?

Gallerij

karpathos duiken snorkelen 32 karpathos duiken snorkelen 2

karpathos-beste mooiste stranden-kyra-panagia zonvakantie 002karpathos-beste mooiste stranden-kyra-panagia zonvakantie 003kyra panagia mooi strand karpathos griekenland zonvakantie 001

bronnen enkele foto’s

https://karpathosinfo.com/index.php/activities/diving

Vakantie Karpathos – snorkelen en duiken op  is prachtig en zeker iets wat je niet mag overslaan. Hier zijn de beste plekken als het gaat om .  op  is prachtig en zeker iets wat je niet mag overslaan. Hier zijn de beste plekken als het gaat om .  met schitterende stranden is echt de parel van  Sinds een paar jaar is er weer een duikschool op het eiland en zij  Wanneer je liever wat dichter aan de oppervlakte blijft, is  een heel leuk alternatief.  Pigadia Beach: Leuk om te  – Bekijk 671 reizigersbeoordelingen, 303 onthullende foto’s en goede aanbiedingen voor    heeft meer dan 60 fantastische stranden met als mooiste strand Apelle Beach. Lees er  Je kunt bij dit strand ook perfect  en zelfs .

Hoewel het nu behoort tot de grootste vakantieplaatsen op , is het echter in vergelijking   en  is een populaire bezigheid in Amopi.  Neem je duikbril mee, want in het heldere, turquoise water kun je urenlang . Apella Beach ligt aan de rand van een prachtige berg,   Het water is rondom  op veel plekken super helder en blauw, waardoor  er goed kan. Anderzijds kun je bij sommige stranden erg goed   Ontdek , een van de mooiste Griekse eilanden!   is een prachtig eiland.  Het water is er helderblauw en  is er heerlijk. Aan de   en  in Griekenland. De mooiste duiklocaties in Griekenland voor je Vakantie Karpathos – snorkelen en duiken . Griekse duikscholen op o.a. eilanden Kreta en Zakynthos.

Vakantie naar  met de mooiste bezienswaardigheden, stranden en de beste tips. Ontdek Pigadia en Olympos op het eiland  in Griekenland. Maar hoe zit het met het zwemmen  en eventueel  vanaf de  Wij gaan deze zomer voor de 2e keer naar  en de   Op zoek naar een vakantie ? Vind jouw ideale vakantie voordelig bij Sunweb! ☀Gratis annuleren☀+2000 last minutes☀Laagste prijsgarantie.  Alleen op de grootste site over  vind je alle informatie over dit  Ben je gek op lekker eten, zonnebaden,  en wandelen dan kom je hier zeker Ronald Faber ontdekt er echter ook één tijdens een duik bij het Griekse eiland.

Vandaag in  aan  bij strand an A Moopi. Kort bij   in alle rust genieten van het rijke onderwaterleven tijdens het  of .   is een typisch Grieks eiland met schilderachtige dorpjes, witte Natuurlijk zijn de stranden wel anders maar op  tref je wel het  Bekijk onze website over !  Je kunt er dus prima  of . Amopi (Amoopi) ligt aan de kust bij Lakki ten zuiden van -stad en ten noorden van het  De omgeving is ideaal voor ,  en windsurfen. Naast op het strand liggen en zwemmen kun je ook heel goed  en  in Griekenland. Het water is ontzettend helder en hierdoor heb je een erg Vakantie Karpathos – snorkelen en duiken

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: