Informatie en tips

Het mooie weer gedurende de zomer, de turkooisblauwe zee, de fascinerende geschiedenis, de bossen, de wijnranken, de stranden…. dit is allemaal Rhodos. Het is het grootste eiland van de archipel van Dodekanesos, behorend bij Griekenland.

Tip 1 : Nieuwe aanbiedingen 

Tip 2: All inclusive naar Rhodos, da’s lekker luxe!

strandbedden op Rhodos strand - zonvakantie Griekenland

Informatie

Alleen de gedachte al aan dit supermooie eiland, maakt u vrolijk! Stelt u zich voor: een bezoek aan de kolos van Rhodos, één van de zeven wereldwonderen, of aan de hoofdstad (hotels) met leuke uitgaansgelegenheden, de akropolis van Lindos, of de vlindervallei.

Het eiland is een groot openluchtmuseum en om alles te benoemen wat u kunt zien, zou een boek beslaan, teveel om te benoemen. De stranden van het eiland bieden u een uniek kleur spektakel, azuurblauwe zee en gouden stranden. Enkele bijzondere stranden zijn: de Baai van Anthony Quinn en het strand van Prassonisi op de punt van het eiland.

U kunt op het eiland vele watersporten beoefenen, excursies boeken, heerlijk eten zowel lokaal als internationaal. Of denk aan het huren van ’n auto, brommer of motor, de ideale manier om het hele eiland te verkennen.

Harbour_Faliraki_Rhodos_Greece_2_zonvakantie

Klimaat

In mei kan het al 25 graden worden en in de maand augustus loopt het kwik op tot boven de 30 graden. Dus u hoeft niet langer te zoeken, Rhodos verwacht u! Actuele temperatuur

Boek met korting

Of u nu een lastminute reis zoekt, of een aanbieding, wij hebben een ruime keuze van bestemmingen in Rhodos, dus hier moet u zijn voor het boeken van uw vakantie.

– Goedkope last minutes: nieuw aanbod

– Hotels vergelijken: start hier

– Zelf vlucht + hotel vergelijken:

 tui vakanties griekenland last minutes

Handig op vakantie: een actuele reisgids! 

Bekijk hier een overzicht van de nieuwste Griekenland reisgidsen

reisgids griekenland vakantie

Gallery

strand rhodos zonvakantie
strand rhodos zonvakantie

strandbedden op Rhodos strand - zonvakantie Griekenland

Lindos-Rhodos-Greece- zonvakantie
Lindos-Rhodos-Greece- zonvakantie

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: