Mooiste stranden Kos – Top 10

Ontdek het prachtige eiland Kos, met haar super mooie stranden! Je kunt hier naast zonnen en zwemmen ook heel mooi fietsen, het is niet voor niets het meest populaire fietseiland van Griekenland. 

Tip: bekijk video’s of lees meer over het eiland

mastichari strand kos nr 1 top 10 mooiste stranden kos

logo reisnaargriekenland.nl

Top 10 mooiste stranden Kos:

1. Mastichari beach. Exotisch! Bekijk de speciale aanbiedingen: nieuw aanbod TIP

Mastichari-Beach-Kos- top 10 stranden Kos

2. Agios Theologos (Hotels in de buurt)

agios strand kos zonvakantie

3. Marmari. In het noorden. Populaire accommodaties: bekijk ’t aanbod

4. Lambi. Populair met diverse faciliteiten.

5. Paradise beach (foto). Groot en goed georganiseerd.

6. Tigaki. Een lekker lang zandstrand!

Tigaki-Beach-Kos- top 10 stranden Kos

7. Thermes. Ruig en rotsachtig.

8. Kefalos. Lang zandstrand in het zuiden.

9. Kardamena. Beetje druk maar prachtig helder water!

10. Psalidi. Bekijk het vakantie aanbod hier: check de aanbiedingen

family-beach-in-psalidi-zonvakantie kos

logo reisnaargriekenland.nl

Video’s mooiste stranden Kos

logo reisnaargriekenland.nl

Foto gallerij

mastichari strand kos nr 1 top 10 mooiste stranden kos

agios strand kos zonvakantie
agios strand kos zonvakantie
Odeon Kos strandvakantie en Cultuur
Odeon Kos strandvakantie en Cultuur

Zomervakantie, zon zee strand Kos Griekenland

strand kos zonvakantie
strand kos zonvakantie

bronnen enkele foto’s: 

https://www.kos4all.com/4789/mastichari-beach-kos/

http://www.mastihari-uncovered.com/images/P10301950001Beach.JPG

https://tigaki-beach-hotel-kos-island.ibooked.nl/

logo reisnaargriekenland.nl

Top 10 mooiste stranden kos eiland vakantie griekenland is een klein  maar er zijn zeer veel mooie  te vinden Als je op  op  bent en een auto huurt kun je al deze  ontdekken Hier onze  van de   op. Tigaki , . Op ongeveer 11 kilometer van -stad ligt het plaatsje Tigaki. In het plaatsje vind je veel winkels, restaurants, bars en terrasjes. Het  zelf wordt beschouwd als een van de  van , met mooi wit zand. Het 10 km lange zand is erg populair, maar niet massaal druk.

Paradise Beach Het is het populairste  van ; Paradise Beach, een – en de naam zegt het al! – paradijsje aan de oostkust net onder de badplaats Kardamena en ten noorden van Kefalonia. Het  ligt verborgen in een prachtige baai, die wordt omgeven door veel groen.

Er zijn goede en mooie zand op het  en veel van deze  zijn gemakkelijk bereikbaar. In de  Top 10 mooiste stranden Kos eiland vakantie griekenland   staan zowel de wat drukkere als rustige  maar allemaal met een mooie ligging en de meeste met mooi bijna wit zand.

U zult er dan ook niet vreemd van opkijken wanneer we u zeggen dat er op het  heel veel mooie terug te vinden zijn. Op deze pagina geven we u een uitgebreid overzicht van de belangrijkste en   die op het  terug te vinden zijn.

We proberen alle  van  ook even in detail te  De beste  in -Stad, . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste  in -Stad op TripAdvisor. Paradise Beach:   van  – Bekijk 1.850 reizigersbeoordelingen, 841 onthullende foto’s en goede aanbiedingen voor Kefalos, ,  Bedank AndyenKelly. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Gianni J. Brecht, België. 2210.

Bezienswaardigheden.  heeft meer te bieden dan zon, zee en . Wie een dagje er op uit wil die dan verschillende dingen gaan zien en doen. De site top10bezienswaardigheden.nl heeft de hotspots van  op een rijtje gezet:  bezienswaardigheden   De  van . Het   heeft veel leuke , de meeste hiervan zijn zand. Aan de noordkust van  liggen de  van Mastichari, Marmari, Tigaki en Lambi (ten noorden van -stad). Al deze  zijn vanaf  snel en gemakkelijk bereikbaar. Aan de zuidkust liggen de  van  Top 10 mooiste stranden kos eiland vakantie griekenland  10   van  op een rijtje. Met in de  o.a. Simos beach, Balos beach, Elafonisi, Myrtos, Egremni en natuurlijk Shipweck beach.

Het heeft een mediteraan klimaat. Dit houdt in dat de zomers warm en de winters mild zijn. In de winter komt de temperatuur eigenlijk nooit onder de 10 graden. Wie het  wil verkennen kan dit het beste doen in april, mei, september of oktober. In zomer is het daarvoor dikwijls te warm. In het hoogseizoen haalt   excursies van  in een handig overzicht.  Het unieke aan deze ruïnes is dat ze onderdeel zijn van het gebied waar zonaanbidders van zee en  genieten.

Dit zorgt voor een unieke setting voor badgasten. Het Griekse   is een populaire bestemming voor een zomerse . Binnen de Griekse en staat  op de derde plek wat betreft het hoogste aantal Nederlandse toeristen. Omdat een, twee of drie weken  op den duur ook maar gaat vervelen, kiezen veel mensen Lambi! 

Lambí is een toeristenwijk die ten noordwesten van-Stad ligt. Hier vind je vooral  Eén van de mooie dingen aan Lambí is het  (met geweldig uitzicht op het nabijgelegen  Pserimos) aan de noordzijde en het zeer brede fietspad dat er langs ligt. Als je van  herbergt niet alleen schitterende , maar ook vele culturele en archeologische schatten.  Klim naar de top en bewonder het uitzicht. Of neem plaats op een van de zitplaatsen waar  Foto: Anna & Michal. Nog zo’n fijn  op  is Marmari Beach, 15 kilometerten zuidwesten van -stad.

De bekendste  zijn deze van Tigkaki, Kardamaina (zwaar nachtleven), Marmari en deze tenzuiden van -stad. Hou je van zwemmen in de zee dan moet je zeker naar Therma (Thérmes) gaan waar warmwaterbronnen het zeewater lichtjes opwarmen. Op die plaats vind je ook een kuuroord.

Ook in het westelijk  Top 10 mooiste stranden kos eiland vakantie griekenland  Rhodos ligt in het zuidoosten van de Egeïsche Zee en valt, samen met , onder de engroep ‘de Dodecanese‘. Het landschap van Rhodos is bergachtig, ken prachtige  en staat vol met olijfbomen en ander groen. De hoofdstad Rhodos-Stad in het noorden is een historische stad met  is een zeer populaire zonbestemmingen. Het land heeft zon, zee en erg veel. In dit artikel ontdek je wat de  Griekse  zijn.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: