Myrtos beach

Op zoek naar een goeie bestemming voor je vakantiegeld? Zoek je met name zon, zee en strand: boek dan je vakantie naar Kefalonia! Een betere bestemming zul je niet vinden. Uiteraard moet je dan ook een bezoek brengen aan het mooiste strand van dit eiland: Myrtos Beach.

Tip! Bekijk de video van het eiland: start de film

Myrtos_Beach,_Kefalonia. zonvakantie boeken

Het mooiste strand van Kefalonia

Myrtos is het beroemdste strand van dit mooie eiland (video). Het wordt op alle afbeeldingen van dit eiland getoond en wordt ook wel het paradijs van Kefalonia genoemd. Je vindt dit strand in de gelijknamige baai op 5 kilometer ten zuiden van het dorpje Assos en 30 kilometer ten noorden van de hoofdstad Argostoli.

Het is zo mooi hier door de kleurenpracht: het witte strand bestaande uit kleine witte kiezels, de turkooize kleur van de zee en de steile kliffen zorgen voor adembenemend geheel. Vanuit het dorpje Divarata volg je de kronkelende weg naar dit strand. Direct bij het strand vind je parkeergelegenheid. En dan houden de voorzieningen op. Dat het is bijzondere aan deze locatie, het is ongerept.

Je vindt hier geen bars, parasol verhuur of andere voorzieningen. Dankzij het gebrek aan deze voorzieningen is het hier echt: jij en de natuur. Puur relax dus.

 

De meest populaire plaatsen

Verblijf in een leuk hotelletje of een gezellig appartement. Of kies voor een eigen huisje met zwembad. Bekijk het aanbod in de meest populaire plaatsen:

 

Het weer:

Kefalonia heeft een warm mediterraan klimaat. In mei is de temperatuur rond de 23 graden naar 32 hoogzomer en aflopend in oktober naar 22 graden. Dus 6 maanden per jaar kun je hier een fijne strandvakantie doorbrengen.

Actuele weersverwachting

myrtos-beach-kefalonia vakantie griekenland 1 mooie stranden 1

Boek met korting

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: