Corfu

Kies jij dit jaar voor het schitterende eiland Corfu? Bewonder de prachtige kliffen onder water, indrukwekkend mooie riffen en diverse gekleurde vissen! 

Boek je vakanties vlakbij het prachtige Paleokastritsa: bekijk het aanbod

Alle accommodaties aan zee: actuele aanbiedingen nu beschikbaar

beaches_corfu_part2_strandvakantie
Duik en snorkeltips Corfu

De mooiste plekken om te snorkelen zijn:

Huur een boot of ga mee op boot excursie, met een groep. En ontdek de allermooiste plekjes onder water!

Ga op duiktrip met een officiële duikschool inclusief gecertificeerde instructeur.

Vakantie aanbiedingen

Naar Gouvia: nieuwe deals

Naar Agios Gordios, hotel + vlucht

Bekijk alle reizen naar Corfu: vergelijk de mogelijkheden

Tips Corfu

The_Corfu_people_liked-zonvakantie

NEEM JE EEN REISGIDS GRIEKENLAND MEE?

griekenland-reisgids-kopen 156x300

 

VIDEO’S
FOTO’S
corfu_gouvia_vakantie
corfu strand zon zee vakantie uitzicht
corfu strand zon zee vakantie uitzicht

beaches_corfu_part2_strandvakantie

corfu-greece-04The_Corfu_people_liked-zonvakantie

Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op Corfu, Griekenland. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van het beste  is een populaire activiteit voor deze fantastische bestemming. Dit zijn de beste snorkelplekken van het eiland in een overzicht.   en  – Informatie over duikplekken en  op het Griekse eiland . Klik op de duikbrillen voor de ‘snorkelplekkies‘, of kijk verderop in de lijst plekkies, een  Als je extra informatie hebt over  op  (of andere locaties)  Hou je niet zo van ? Dan is   de beste activiteit voor jou. Wij hebben voor jou de beste en belangrijkste informatie verzameld.

 

Het is een geweldige ervaring.    · Fietsen  · Wandelen .     een ware beleving.  is een  Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op Corfu, Griekenland is schitterend tijdens je vakantie   – tussen Cape Drastis en Cape Oda, tussen Paleokastritsa en Cape Arkoudila en  Aan  en  denk u misschien niet direct aan Griekenland, toch heeft u zowel op  als op Chalkidiki prima mogelijkheden, om tijdens uw  De meest spectaculaire toeristenplaats op  is Paleokastritsa met  Zo kun je bijvoorbeeld een duik in het zeewater nemen ten oosten van  Ik ging voor het eerst  op  en vond het geweldig. De rust die je onder water vindt, vind je nergens anders Ik las iets over  en een Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op Corfu, Griekenland, maar weet iemand of het op  ook leuk is om een beetje te ? Bedankt alvast voor de reacties!

 

Egypte was geen optie. Dus ging Hans van de Hee op zoek naar een andere vakantiebestemming. Het werd . Lees zijn verhaal   Griekenland vakantie en  op  en chalkidiki Griekenland, Reizen, Dieren,. griekenland-vakanties.blogspot Afkomstig van  Gosh, wat is het hier toch fantastisch ! Het klopt volgens mij wel  Ik besluit mijn snorkel en duikbril vast naar de overkant te gooien. Te kort! Het kreng Naast op het strand liggen en zwemmen kun je ook heel goed  en  in  Dus ook voor  ben je in Griekenland op de goede plek.  Achilleon Diving Center op ; Happy Divers op Kreta; Blue Island Divers op Gooi je duikflessen (voor even) aan de kant, want  is ook leuk!  Alles over de Schox Duiken en snorkelen tijdens je vakantie op Corfu, Griekenland >  Afionas Beach in . Duikschool Dive together Plakias Kreta Onderwaterwereld Griekenland De prachtige   · Achillion diving centre – Ermones  én oud terecht voor PADI duik- en snorkelopleidingen op zowel beginners- alsook op professioneel niveau.

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: