Info en tips

Het is weer zover, u mag de vakantie gaan boeken. Heeft u Griekenland in gedachten? Dan raden wij u van harte het eiland Lefkas aan. Of u nu een aanbieding zoekt of een last minute, wij hebben het allemaal voor u.

Tip: Bekijk hier de nieuwste last minutes naar het mooie dorp Nikiana! 

katsiki lefkas griekenland zonvakantie 5

Informatie

Als u Lefkas zegt, dan zegt u witte stranden en rotsen, azuurblauwe zee en de ultieme surfstranden Vasiliki en Ai. Surfen is niet alleen leuk om te beoefenen maar ook om naar te kijken. Op dit eiland zijn er valwinden waardoor er bijna iedere middag windkracht 7 tot 8 is… dit maakt deze bestemming tot het ultieme surfeiland!

De geweldig leuke plaatsen Nidri, Poros, Vasiliki, Nikiana en Sivota zijn erg gezellig. Breng een bezoek aan de Vlicho baai, hier kunt u baden in het medicinale zeewierwater. In het westen zijn wat strandjes zonder poespas voor wie van rust houdt en aan de oostkust gezellige stranden met restaurantjes, winkels en bars.

Het eiland is door een brug verbonden met het vaste land. Het historische centrum is leuk om te bezoeken, denk aan de karakteristieke huizen de musea. Op het eiland vindt u de beroemde windmolens en forten, leuke vissersdorpjes, kloosters en het dorpje Alatro met wel 38 kerken. Het eiland heeft zoveel te bieden dat het teveel is om op te noemen.

 

Temperatuur

De temperatuur is in het voorjaar al heerlijk, rond de 22 graden, terwijl het in de maanden juli en augustus warm, maar niet te heet is, zo rond de 30 graden. Actuele temperatuur

 

Boeken met korting

Stop met zoeken, u heeft de ideale bestemming gevonden: Lefkas!

 

Reisgids mee

Bekijk hier een overzicht van de allernieuwste Griekenland-vakantie reisgidsen

reisgids griekenland vakantie

 

Foto’s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: