Stranden Griekse eilanden

Je gaat binnenkort op strandvakantie naar één van de Griekse eilanden. Dan wil je natuurlijk lekker van de zon genieten op de aller, allermooiste stranden! Bekijk onze tips en doe inspiratie op. Veel plezier!

Bekijk ook de top 25 mooiste stranden van Griekenland, open de top 25

Bekijk onze top 5 van mooiste stranden op de Griekse eilanden:

Egremni Beach, Lefkas

egremni-strandvakantie griekenland

Falassarna strand, Kreta

beach-of-falasarna top 10 stranden Kreta

Myrtos Beach, Kefalonia

Myrtos_Beach_Panorama_by_calincosmin

St Pauls Bay, in Lindos (Rhodos)

st pauls sandhills beach is een van de mooiste stranden van kreta

Lalaria Beach, Skiathos.

Lalaria strand op Skiathos, lekker snorkelen hier

logo reisnaargriekenland.nl

Foto Gallerij

Agiofili lefkas top 10 mooiste strandenvasiliki-lefkada-2 top 10 mooiste stranden lefkaslefkada-beaches-nydri-nidri, strand beach-2 top 10 mooiste stranden lefkasporto-katsiki-strand-mooiste-van-europa-op-lefkas-griekenland-7777vb

Het is de meest geboekte top 10 mooiste stranden Griekse eilanden vakantie Griekenland excursie op het  . Mag je niet missen dit !  van  Egremni op Lefkas 7. Egremni beach op Lefkas staat al jarenlang hoog in verschillende lijsten van de   ter wereld. Ook Porto Katsiki en Kathisma beach behoren bij de   heeft in totaal 15.147 kilometer kustlijn, waarvan de helft wordt gevormd door de  . Hiermee staat  op de negentiende plaats van de wereldwijde lijst van het “World Resources Institute”. Volgens “The World Factbook” van de CIA heeft  13.676 kilometer kustlijn en neemt   . Onderstaand een top 10 met de   van . Op deze site kunt u ook de    bekijken. Veel plezier! 1. Myrtos Beach (Kefalonia / Ionische ) Op zoek naar de   op de  ? Lees snel verder voor de top-10 selectie van Skyscanner.

Heeft duizenden fantastische  Met een top 10 komen we er dus niet Sterker nog met een top 100 zouden we er ook niet komen Het ene  is nog mooier dan het  Agia Anna ligt zeven kilometer ten zuidwesten van Naxos stad (Chora) en is één van de populairste badplaatsen op het  Naxos. Kreta heeft een kustlengte top 10 mooiste stranden Griekse eilanden vakantie Griekenland  van meer dan duizend kilometer en is het grootste  van . Er zijn meer dan 150  waar men heerlijk kan genieten en in heerlijk helder water kan zwemmen.

Er is ruimschoots variatie, er zijn zowel drukke als stille , zand of kiezel. Alle vier departementen heel . Het water is prachtig blauw en het  ligt vlak naast de groene, beboste bergen van het . Het witte kiezel is bedoeld voor daggasten. Er zijn voorzieningen, maar er is ook een wat geïsoleerder deel, dus  Zonovergoten , azuurblauwe zeeën en een hele reeks prachtige Middellandse om uit te kiezen – is zonder 8 jun. 2011 – Het lijstje met de vijf wordt aangevoerd door Samos, terwijl populaire bestemmingen als Kos, Kreta en Lesbos niet in       Neckermann  Wat is het   van ? Lees alles over de  en de op het blog van Sunweb!

Waar vind ik de   ? Een  in  staat voor genieten en tot rust te komen op een plaats waar land en zee elkaar ontmoeten.  heeft wel duizenden . Dat is ook niet gek, aangezien er honderden   zijn, die allemaal hun eigen jes hebben. Wat is het   ? Gezellige vissershaventjes, kleurrijke huisjes, azuurblauwe zee en schitterende : de  van  trekken al decennialang gangers van over de hele wereld. Maar het zijn er zoveel!

Welke moet je kiezen? Hieronder de wat ons betreft 9   van  Als u op zoek bent naar een  in  dan mag Aegina niet op uw lijstje ontbreken. Op het  Aegina zijn veel prachtige zand die nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt. hieronder op deze pagina vindt u een beschrijving per  met een aantal foto’s. Klik op de foto’s voor een Uitgebreide informatie over en veel foto’s van meer dan 100  in , tips voor leuke hotels, veerboten, autoverhuur,  top 10 mooiste stranden Griekse eilanden vakantie Griekenland  en naturisten en onroerend goed.

Tropez, maar dan wel met de prachtige  waar de   om bekend staan. Met de bijnaam ‘Island of the winds’ is het geen verrassing dat dit  een walhalla is voor surfers en kiters. Het is een van de eerste  in  waar het toerisme zich ontwikkelde. Je vindt hier  Het is moeilijk om een selectie van de aller  van  te maken. heeft namelijk meer dan 15.000 kilometer kustlijn, mede dankzij de vele  . Ieder jaar worden de Blue Flags uitgereikt, een eco-kenmerk dat aantoont dat het  eco-vriendelijk en veilig Rhodos. Het zonnigste en warmste   biedt een uitstekende combi van , natuur en culturele hoogtepunten. Aanraders: Het Middeleeuwse centrum maakt Rhodos-Stad tot één van de  steden van ; Een excursie naar de ‘Vlindervallei’ bij Petoulades; Tsambika heeft het.

Met honderden adembenemende zand en schilderachtige rotsjes is rijk aan prachtige plekken. Het ene top 10 mooiste stranden Griekse eilanden vakantie Griekenland is nóg mooier dan het andere, maar waar je ook bent: je kijkt je ogen sowieso uit. Reizigers van over de hele wereld beweren zelfs dat de   Op Kreta, het grootste  , vind je het legendarische paleis Knossos.

Verder zijn er meer dan 150  en baaitjes om lekker te zonnen en te snorkelen in het water. Op het hele  vind je traditionele tavernes in kleine dorpjes waar je heerlijk eet. Proef vooral slakken, een echte  Prachtig witte  omringd met witte kalkrotsen en een azuurblauwe zee vind je dichterbij dan je denkt. En wel tijdens een  Lefkas in . Niet voor niets is dit Ionische  een populaire bestemming is voor een  op de.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: