Weer en klimaat

Deze prachtige Griekse eilandengroep (meer info) in de oostelijke Egeïsche Zee, ligt vlak voor de kust van Zuidwest-Turkije. Het weer in de Dodekanesos is mild mediterraan, met gemiddelde temperaturen van 14 graden in januari en 29 graden in augustus. 

kust rhodos - strandvakantie

Niet te heet in de zomer gelukkig, dus ideaal voor een heerlijke zonvakantie!


Meer weten over de actuele weersverwachting? 

Klik op je favoriete bestemming van de Dodekanesos eilandengroep hieronder:


Bestel de Griekenland Reisgids

De nieuwe van Capitool is nu extra voordelig!

Klik hier om direct naar de Bol.com webshop te gaan

reisgids griekenland vakantie

 

Boeken met korting bij:

 tui vakanties griekenland last minutes


 

karpathos duiken snorkelen 2karpathos duiken snorkelen 32karpathos-beste mooiste stranden-kyra-panagia zonvakantie 002karpathos-beste mooiste stranden-kyra-panagia zonvakantie 003


14-daagse sverwachting van Kalymnos/Telendos. Het  op  in Kalymnos/Telendos  overig ken je met | Zoover. Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand 14-daagse  verwachting van Leros. Het  op  in Leros overig ken je met | Zoover. 14-daagse sverwachting van Telendos. Het  op  in Telendos overig ken je met | Zoover.  op de Dodecanese – : uitgebreide informatie, interactieve kaart Bron: .nl – Méér informatie over  en  op Dodecanese. De  oefent een sterke aantrekkingkracht uit op bezoekers die er naartoe gaan om te genieten van het gezonde , de zon en de heldere zee. Kaart van de   , onderdeel van de Griekse .  e.d. liggen aan de oostkant van , denk hierbij aan een Turks . Wilt u een all inclusive  boeken in ?  ontkomen aan alle drukte en willen genieten van de rust, het gezonde , de zee en de zon. Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand.

 

Bodrum – Griekse  ( Zuid  ) – Bodrum Route.  Met het subtropisch  en meer dan 3000 uren zon per jaar krijgt u gegarandeerd een De   strekt zich uit langs Turkijes zuidwestkust. Rhodos en Kos zijn de bekendste , maar wie op zoek is naar rust en de  De Griekse  (letterlijk: twaalf , maar het zijn er veel meer) liggen voor de kust van Turkije. Het heerlijke , de bijzondere   Spring naar  –  en . De Meltemi is in de zomer de dominerende wind, die uit het noordwesten waait en dezelfde   De   ligt langs de Turkse kustlijn. De bestemmingen Kos en Rhodos zijn een van de populairste  bij  Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand De  uit de   hebben een Mediterraan .

Kenmerkend zijn de koele winters en de droge zomers. Neerslag valt in de winter en   Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strandDe  is de verzamelnaam voor 12  in de oostelijke Egeïsche  uit op toeristen voor het gezonde , de zon en de kristalheldere zee. Het eiland Rhodos ligt in de Egeïsche zee en kent een mediterraan . Dit Griekse eiland behoort tot de  . Rhodos ligt dichtbij het   Zeilboten huren, catamarans huren en zeiljacht huren , Kos, Rhodos en De mooie natuur, het milde  en het grote archeologische belang   De  is een Griekse  in de oostelijke Egeische zee.  Rhodos heeft een mediteriaan  met relatief zachte winters en   De  oefent een sterke aantrekkingkracht uit op bezoekers die er naartoe gaan om te genieten van het gezonde , de zon en de heldere zee. De korte vliegduur, het aantrekkelijke  en de mooie en groene natuur zijn  De is een  in het zuidoosten van . 

 

Pagina 3 van ongeveer 4.580 resultaten (0,22 seconden)   recensie van Bed and Breakfast dp Asterias Leros  overig en plaats je foto’s en video’s!  sverwachting en . Plaats een  recensie van Pension Margarita Leros  overig en plaats je foto’s en video’s!  sverwachting en . Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand Leros is een klein eiland in de Egeïsche zee dat tot de  behoort. Het eilandje heeft een mediterraan  met warme, droge   Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand Een van de bekendste   van de  is Rhodos in de zuid De natuur, het  en de cultuur zijn redelijk vergelijkbaar met die van. Het  van Symi () Symi of Simi is een klein eiland voor de kust van Turkije maar behoort tot . Simi behoort tot de    Het op 2 na grootste eiland van de  is nog grotendeels onbedorven. Het 50km lange  Kos heeft een prettig  en een vruchtbaar landschap. De  liggen helemaal in het oosten van , vlakbij de Turkse .  kent een perfect zeil om te gaan zeilen in de   Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand kos is het op twee na het grootste eiland van de  .

 

Het heerlijke , de groene bergtoppen, de prachtige stranden met kristal   De  uit de   hebben een Mediterraan . Kenmerkend zijn de koele winters en de droge zomers. Neerslag valt in de winter en   Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand van Karpathos is net als dat van de andere  uit de van mediterraanse oorsprong. Dat wil zeggen dat het eiland tijdens grote  Dodekanesos groep griekenland weer klimaat vakantie zon zee strand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: