Egremni beach

Heerlijk, het is weer vakantietijd. Wil je eens iets anders zien tijdens je vakantie? Boek dan een zonvakantie naar Lefkas (Lefkada): fijne stranden, lekker eten en mooi weer. Een strand dat je niet mag overslaan tijdens je bezoek aan dit eiland, is het super mooie strand van Egremni!

Leuk! bekijk de video van het eiland

Egremni_Beach___Lefkada-2-strandvakantie boeken

Waarom?

Op Egremni waan je je in het paradijs, of op z’n minst op één of ander Caraïbische strand: hagelwit zand, azuurblauwe zee en de steile rotsen die afsteken tegen het strand zijn werkelijk een lust voor het oog.

 

Waar:

Je vindt Egremni op het eiland Lefkada (of Lefkas). Het eiland is verbonden met het vaste land via een brug en behoort samen met 7 andere eilandjes tot de eilandengroep Eptanisa. Egremni ligt op 40 km afstand van de stad Lefkas aan de westkust van het eiland.

Bekijk de allerbeste aanbiedingen naar dit mooie Griekse eiland: actueel aanbod

egremni-strandvakantie griekenland

Wat te doen:

Het strand is te bereiken per boot of via een lange trap. Je kunt hier parasols en ligbedden huren en er is een beach bar. Nadeel is dat het wat moeilijk te bereiken is, maar tegelijkertijd zorgt dit er ook voor dat het strand relatief rustig is, zelfs in het hoogseizoen. De zee kan ruig zijn en loop vrij stijl af. Het strand nodigt uit tot relaxen, zonnebaden en zwemmen.

Check de aanbiedingen naar dit mooie Griekse eiland: nieuwe voordeel-deals

Wanneer:

Van het vroege voorjaar tot laat in het najaar kan je hier genieten van een heerlijke zonvakantie. In april en tot en met november is en blijft het rond de 20°C. Hoogzomer is het gemiddeld rond de 30°C.

Actuele temperatuur: bekijk de weersverwachting

 

Boek met korting

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: