Mooiste stranden Samos – Top 10

Welkom! We laten je graag onze top 10 stranden zien van het mooie eiland Samos in Griekenland. Doe inspiratie op voor jouw volgende vakantie. Veel plezier!

Aanrader! Bekijk de mooiste dorpjes op het eiland: actueel aanbod

top 10 mooiste griekse eilanden - vakantie griekenland - eilandhoppen

1. Tsamadou. Verblijf in deze regio, bekijk het aanbod

tsamadou_beach strand samos

2. Lemonakia

3. Kokkari. Verblijf in deze regio, bekijk het aanbod

kokkari_beach-mooi strand samos vakantie griekenland eiland

4. Gangou

5. Psili Amos

6. Pythagorion beach. Verblijf in deze regio, bekijk het aanbod

Pythagorion beach strand samos griekenland vakantie

7. Potokaki

8. Papa beach

9. Balos. Verblijf in deze regio, bekijk het aanbod

10. Mikro Seitani

mikro-seitani-strand samos vakantie griekenland

 

Boek met korting

Hotels met laagste prijsgarantie: bekijk het aanbod

Villa’s en vakantiehuizen: zoek en boek jouw favoriet

Vliegtickets vergelijken: start zoeken

 

Reisgids mee?

 

 

 

 

Het Chrisi Ammos-. Ten oosten van het Limnionas- bevindt zich het Psili Ammos-, niet te verwarren met het gelijknamige  in het zuidoosten van . Een andere benaming voor dit  is Chrisi Ammos. Top 10 mooiste stranden Samos Grieks eiland, vakantie Griekenland. Chrissi betekent goud. Het zand is hier dusdanig fijn is dat het op goud lijkt. Deze 5 rustige en adembenemende  moet je tijdens je  op  echt bezoeken. Het zijn de favorieten van locals.  ligt helemaal in het oosten van de Egeiumlsche zee Het is een geliefde bestemming van veel mensen Het  is erg groen er zijn mooie  er zijn leuke badplaatsen en pittoreske bergdorpen Bekijk hier onze top 10 van. Het e   is een aaneenschakeling van prachtige . Huur een cabrio & en ontdek deze Top 10 mooiste stranden Samos Grieks eiland, vakantie Griekenland ‘. Op het  zijn taverna’s en je kunt er ook zonnebedjes en parasols huren. Het andere Psili Amos ligt even ten oosten van Limnionas (zie de foto’s hierboven). Ik heb dit  wel eens omschreven gezien als “een klein zand” maar het is helemaal niet klein, het is best groot. Op een gedeelte van het  De beste  in -Stad, . Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto’s van de beste  in -Stad op TripAdvisor.

 

Psili Ammos ligt op 51 kilometer ten westen van  stad en is een kindvriendelijk . Het is een van de weinige zand op . De zee loopt hier geleidelijk af en is daarmee een echt familie zand. Bij de populaire badplaats Pythagorion ligt het langste  van  en zelfs van de hele   heeft een unieke combinatie van azuurblauwe  en een donkergroen achterland.  Intopjaren wordt er meer dan 10 miljoen liter wijn geproduceerd, het noorden van  is dan ook voor een groot deel voorzien van uitgestrekte wijngaarden die als een groene deken over de glooiende heuvels liggen.

 

Het is gezegend met een prachtige groene natuur die afgewisseld wordt met mooie witte zand en idyllische dorpjes waar je je in het echte  waant. De toeristen die naar  komen die komen over het algemeen niet alleen maar om hele dagen op het  of aan het  Top 10 mooiste stranden Samos Grieks eiland, vakantie Griekenland Op 10 kilometer van -stad, een stukje westwaarts langs de noordkust van , ligt een van s meest geliefde stadjes. Kokkari is echt zo’n  Tsamadou Beach. Aan de zuidkust van  liggen ook een aantal top , zoals die bij de dorpen Marathokampos, Votsalakia en Limnionas. Karlovassi bestaat uit een vijftal wijken, de mooiste wijk is eigenlijk de wijk ten zuiden van de haven van Karlovassi waar zich op de top van de heuvel een mooie kerk bevindt. De zand-kiezel van Karlovassi zijn niet bepaald mooi of gezellig, toch kan men hier heerlijk zwemmen. Méér over Karlovassi (zie behoort tot de Oost-Egeïsche  van  en ligt recht voor de kust van Turkije. Speciaal aan  is, dat het een heel groen  is, vol met wijngaarden, dennenbomen en olijfbomen. In de groene valleien en bij de mooie  vind je oude dorpjes met een rijke historie.

 

Behoort tot de Noord-Egeïsche  en is beroemd om de helderwitte  en de schilderachtige dorpjes.   krijgt gemiddeld een 8,4 uit 10 op basis van 12 ervaring en : 8,4 12 ervaring en + Ervaring   is voor mij een  waar ik tot rust kom.top ligging en lekker eten.vriendelijke mensen. Posted by Xenia on July 14, 2015 at 10:16 am. Top 5 mooiste  van  5.00/5 (100.00%) 3 votes. De roze , blauwe zee en schildpadden rondom   bestaat uit eindeloos veel grote en kleine  waarvan de bekendste waarschijnlijk Kreta, , Corfu, Rhodos en  Opvallend daarin is, dat er, naast Parga, nog 3 andere e bestemmingen in dezetop 10 staan, nl. Kokkari op , Rhodos-stad en Koutouloufari bij Chersonissos op Kreta. Turkije is met 2 plaatsen vertegenwoordigd. Verder is opvallend dat er geen Spaanse plaatsen in de top 10 staan. Op zoek naar een voordelig, maar chique hotel in ? Bekijk onze 10 beste opties, met Prijsgarantie. Verzamel 10 nachten en ontvang er 1 gratis!

 

Beste gangers. Wij gaan voor het eerst naar  op  , en we zijn liefhebers van mooie en verschillende .  22-07-2010 10:01. Hoi Colleen,. Op deze kaart staan alle aangegeven met een dikkere blauwe streep. Zoals je kun zien zijn dat er nogal wat. Er zijn werkelijk zo  Top 10 mooiste stranden Samos Grieks eiland,  vakantie Griekenland Sommige  hebben dat: mooie  die je echt gezien moet hebben. Het   is daar één van. Huur een cabrio & en ontdek deze ‘Top 10  ‘. 1. Kokkari Beach. In het noorden van het  vind je – naast het schattige dorpje Kokkari – ook het romantische Kokkari Beach. Dit is één van  Men beweert niet voor niets dat Milos (onderdeel van de Cycladen) over de mooistezand van de Egeïsche zee beschikt.  Hier kun je de wereldberoemde -wijn proeven, een zoete wijn die op het  gemaakt wordt.

 

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: